fbpx

Talon maalaus Espoo

Lohkeileeko maalipinta talosi ulkoseinistä? Mikäli vastasit kyllä, taitaa olla talon maalauksen aika.

Aldeko Oy maalaa talon puolestasi – toteutamme talon maalaukset Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla vankalla ammattitaidolla, sovittuja aikatauluja ja hintoja noudattaen.

Ota yhteyttä tai pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille! Tarkistamme talosi maalipinnan kunnon ja tarjoamme juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Talon maalipinta suojaa taloa ulkoisilta rasituksilta

Maalipinnan tarkoituksena on suojata talon ulkoverhousta kosteudelta ja auringonpaisteelta. Paras aika talon maalaamiselle on viimeistään silloin, kun seinät ovat haalistuneet tai seinien pinta on alkanut hilseilemään. Suositeltavaa on, että talon maalaus tehdään noin 10–15 vuoden välein. Liian pitkäksi venynyt väli heikentää maalipintaa siten, että kosteus voi päästä talon rakenteisiin asti.

Koska talon maalipinnan halutaan suojata taloa ulkoisilta rasituksilta jatkossakin, on talon maalaus hyvä antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Me Aldekolla huolehdimme aina, että työ on alusta loppuun asti huolellisesti tehty. Hyvin tehdyt valmistelut ja pohjatyöt takaavat sen, että uusi maalipinta näyttää kauniilta, kestää pitkää ja antaa riittävän suojan talon ulkoverhoukselle.

Onko talon maalaus on ajankohtainen? Me huolehdimme kaikesta

Ulkoistamalla talon maalauksen ammattilaiselle, voit itse huoletta keskittyä muihin hommiin – kuten vaikka lomailuun. Meidän kanssa voit olla varma, että kaikki hoituu sovitusti niin aikataulujen, hinnan kuin huolellisen työn jäljen suhteen. Huolehdimme pihamaallesi kaikki telineet, tarvikkeet, suojaukset sekä teemme maalattavan pinnan pohjatyöt puolestasi. Käytämme ainoastaan maaleja, joiden kestävyydestä ja laadusta olemme varmoja.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille – tulemme tarkistamaan talosi ulkopinnan kunnon ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Kartoituskäynti ei sido vielä mihinkään, vaan saat tarjouksen talon maalauksesta kiinteällä hinnalla.

Tilaa ilmainen kartoitus

Anna ammattilaisen hoitaa talon maalaus Espoossa

Aldeko varusteet

Osaavalta porukalta onnistuu! Toteutamme talon maalaukset Espoossa aina huolellisesti tehdyistä pohjatöistä laadukkaaseen lopputulokseen.

Pyydä tarjous