Rivitalo, luhtitalo tai kerrostalo –

Maalaamme myös taloyhtiöt kuntoon

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuutena on huolehtia taloyhtiön kunnossapidosta ja arvon säilyttämisestä. Käytännössä taloyhtiön kunnossapitoasioista huolehtii useimmiten isännöitsijä.

Onko taloyhtiönne katolle tehty säännöllistä huoltomaalausta? Katto ja ulkoverhous tulisi huoltomaalata säännöllisin väliajoin, jotta niiden kestävyys säätä ja ympäristön rasituksia vastaan säilyisi hyvänä. Maalauksella voidaan myös välttää kallis katto- tai julkisivuremontti.

Isännöitsijä, hallituksen jäsen, taloyhtiöläinen:

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme sinua viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Miksi Aldeko?

Kotimainen maalausyritys

Kotimainen maalausyritys

Olemme luotettava maalausalan yritys, jonka koko henkilöstö myyjästä maalariin on kotimaista.

Avaimet käteen palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Suojaamme kotisi säätä ja ympäristöä vastaan ammattimaisella katon tai ulkoverhouksen maalauksella.

Kokeneet maalarit

Kokeneet maalarit

Koulutetuilla ammattilaisillamme on vuosien kokemus maalaustöistä.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä palveluumme ja työmme jälkeen.

Laskutus

Laskutus vasta luovutuksen jälkeen

Laskutamme tekemämme työn vasta, kun se on yhdessä tarkastettu ja luovutettu.

Asiakas

"Aldeko on sanojensa takana ja he tekivät mitä lupasivat. Suojaus ja työn jälki oli erittäin hyvää – Olemme tyytyväisiä."
Katso video

- Esa Flinkman

Asiakas

"Vaivatonta ja joustavaa palvelua. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Voin suositella!"

- Jarkko Viiri

Asiakas

"Palvelu oli aivan mieletöntä! Kaverit oli nuoria, taitavia ja puheliaita. Tekivät todella hyvää työtä. Hoitivat maalauksen ja työt sekä siivosivat jälkensä. Saimme vielä loistavat keskustelut Vantaa-Espoo -akselilta. He tekivät aiheesta jopa Spotify-soittolistan, jota soittivat työnsä lomassa. Voin suositella!"

- Hannele Siiskonen

Asiakas

"Aldekon asiakaspalvelu oli erinomaisen hyvää! Työntekijöiden moraali oli kunnossa, ja työn jälki näyttää yhä erittäin hyvältä. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen."

- Juha Halme

Asiakas

”60-luvulla rakennettu rivitaloyhtiömme sai uudet maalipinnat Aldekon toimesta. Kohteemme oli melko haastava maalattava, mutta Aldeko suoriutui urakasta kunnialla. Budjetti ja aikataulu pitivät kutinsa. Voin suositella.”

- As Oy Seiten, isännöinnistä vastaava

Asiakas

"Aldeko teki mitä lupasi. Olimme kaikin puolin tyytyväisiä talomme ulkomaalaukseen. Maalaripojat olivat kohteliaita ja hoitivat työnsä ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voin vilpittömästi suositella kyseistä yritystä eteenpäin!"

- Terhi Gulin

Asiakas

”Aldekon työn jälki oli kaikin puolin todella siistiä. Olemme tyytyväisiä 1950-luvulla rakennetun kaksikerroksisen omakotitalomme ulkomaalaukseen ja Aldekon rakentamiin ulkoterassiportaisiin. Lisäksi he siivosivat jälkensä niin hyvin, ettei tontille jäänyt mitään merkkiä maalaamisesta ja nikkaroinnista. Yhteistyö oli helppoa, sillä kaikki oli hyvin detaljoitua ja aikataulut pitivät.”

– Annika Hedström

Asiakas

”Kuuden paritalon taloyhtiömme tiilikatot puhdistettiin, käsiteltiin sammaleenpoistoaineella ja maalattiin kahteen kertaan. Ihmettelimme, kun 34 vuotta vanhoista katoista tuli kuin uusia. Lisäksi Aldeko asensi lumiesteet ja uusi ajan haalistamat otsapellit. Kaikki toimi erinomaisen hyvin.”

– Tuomas Niittylä Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Viininrinne, Espoo