fbpx

Taloyhtiöiden julkisivumaalaus

Tiesitkö, että säännöllinen taloyhtiön julkisivun huoltomaalaus voi auttaa välttämään kalliin julkisivuremontin?

Oli kyseessä sitten pienkerrostalo tai rivitalo, julkisivumaalaus varmistaa kestävyyden säätä ja muuta ympäristön rasitusta vastaan. Säännöllisesti toteutettu julkisivun huoltomaalaus pidentää julkisivun käyttöikää ja täten myös julkisivuremontin tarvetta saadaan siirrettyä kauemmas.

Aldeko tarjoaa taloyhtiöille julkisivumaalaukset sekä kattojen pinnoitukset tai maalaukset Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toteutamme julkisivumaalaukset niin puuverhoilluille, rapatuille kuin betonisille julkisivuille. Teemme myös rappukäytävien sisämaalaukset ja muut sisämaalaustyöt ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Miksi taloyhtiön maalipinnoista kannattaa pitää huolta?

Julkisivun huoltomaalauksella päästään eroon säävaurioiden vaaroista, joille huonossa kunnossa oleva maalipinta altistaa seinärakenteita. Mikäli julkisivun maalipinta on huonokuntoinen, sadevesi ja ilmankosteus pääsevät aiheuttamaan vahinkoja yllättävänkin nopeasti. 

Julkisivun lisäksi myös katolla on tärkeä rooli kiinteistön rakenteiden suojaamisessa. Merkittävin katon kuntoon vaikuttava tekijä on ehjä kattopinta. Siksi myös katon säännöllinen huoltomaalaus tai -pinnoitus on yhtä tärkeää kuin julkisivun huoltomaalaus.

Huolehtimalla niin julkisivu- kuin kattopintojen kunnosta saavutetaan hyvä suoja niin julkisivumateriaaleille, peltikatolle kuin tiilikatolle. Tuoreen maalin tai pinnoitteen avulla voidaan palauttaa auringon ja kosteuden vaurioittamaan julkisivuun tai kattoon kaikki suojaavat ominaisuudet, jolloin pinta kestää taas hyvin auringonvaloa ja voimakastakin UV-säteilyä. Elastisuutensa ansiosta uusi maali tai pinnoite joustaa pinnan mukana lämmön vaihteluissa.

talon maalaus

Milloin julkisivumaalaus on ajankohtaista?

  • Viimeistään silloin kun edellisestä julkisivumaalauksesta on kulunut 10-15 vuotta
  • Jos julkisivun maalipinta on kulunut tai lohkeillut
  • Mikäli julkisivun pinnalla on homepilkkuja tai muuta kasvustoa
  • Jos julkisivu on päässyt halkeilemaan
  • Jos julkisivun väritys on haalistunut

Lue myös muilta sivuiltamme milloin peltikaton maalaus on ajankohtainen tai milloin tarvitaan tiilikaton pinnoitusta

Pyydä tarjous

taloyhtion-maalaus

Toteutamme myös sisämaalaukset porraskäytävissä, yleisissä tiloissa ja huoneistoissa

Julkisivumaalauksen ja kattojen pintakäsittelyn lisäksi toteutamme ammattitaidolla myös sisämaalaukset taloyhtiöille. Taloyhtiöiden porrasmaalaukset sekä yleisten tilojen lattia- ja seinäpintojen maalaukset tekevät taloyhtiön ilmeestä siistin sekä helpottavat tilojen puhtaanapitoa. Samassa yhteydessä voimme toteuttaa maalaustöitä tarvittaessa myös huoneistoihin.

Kun sekä ulko- että sisätilojen maalaustyöt suunnitellaan ja tilataan kerralla, voidaan usein saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Työt pyrimme aikatauluttamaan siten, että sisämaalaukset toteutetaan loppusyksystä tai talvikuukausina – kesäkuukaudet pyhitämme ulkomaalauksille.

Pyydä tarjous

Huolellinen taloyhtiön kunnossapito varmistaa myös arvon säilymisen

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuutena on huolehtia taloyhtiön kunnossapidosta ja arvon säilyttämisestä. Kiinteistön julkisivumaalaus raikastaa taloyhtiön ilmettä ja suojaa säävaurioilta. Ja mikä parasta: taloyhtiön arvo nousee merkittävästi!

Julkisivumaalauksen positiivinen vaikutus talonne arvoon näkyy etenkin osto- ja myyntitilanteissa. Huonokuntoiset pinnat laskevat huomattavasti talon arvoa, sillä ränsistynyt ulkonäkö luo negatiivisen mielikuvan koko talosta. Mielikuvat talon ulkonäöstä voivat olla niin voimakkaita, että rumat talot jäävät helposti vaille ostajia. Laadukas huoltomaalaus voi palauttaa talonne ulkoisen olemuksen miltei uutta vastaavaan kuntoon.

Kuka vastaa taloyhtiön huoltomaalauksesta?

Käytännössä taloyhtiön kunnossapidosta huolehtii useimmiten isännöitsijä. Huoltomaalauksen kaltaisista hankkeista kuitenkin päätetään yleensä taloyhtiön yhtiökokouksessa.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jossa ammattilaisemme käy taloyhtiönne julkisivun ja katon tilan läpi ja pystyy tämän avulla tekemään juuri teille sopivan tarjouksen. Saat kartoituskäynnin perusteella tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä. Jos yhtiökokous hyväksyy tarjouksen käärimme hihat ja aloitamme työt sovittuna ajankohtana!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Valitsemalla ammattilaisen saat viimeisteltyä jälkeä

Yleensä pienet maalausurakat on mahdollista suorittaa myös itse, mutta kun kyseessä on koko taloyhtiön julkisivun tai katon maalaus, niin tällöin on syytä pyytää paikalle ammattilainen.

Suuri urakka vaatii luonnollisesti urakkaan sopivat välineet ja telineet. Ammattilainen osaa arvioida tarvittavat toimenpiteet ja hoitaa pohjatyöt viimeisen päälle kuntoon. Pohjatöillä onkin suuri merkitys maalin kestävyyteen. Tuomme paikalle kaikki tarvittavat telineet, välineet ja maalit sekä hoidamme maalauksen sekä pohjatyöt viimeisen päälle kuntoon. Lopuksi siivoamme jälkemme viimeistä piirtoa myöten.

Ei tarvetta työläälle talkoiden järjestämiselle tai tarvikkeiden hankinnalle vaan jokainen asukas voi keskittyä enemmän heitä kiinnostaviin asioihin ammattilaisten hoitaessa maalausurakan.

Ammattilainen osaa myös tarkistaa mahdolliset kuluneet puuosat, kourut tai muut huoltamista vailla olevat kohteet sekä pysyy aikataulussa. Sovitusta aikataulusta pidetään kiinni ja työ tulee varmasti hoidettua valmiiksi asti. Voit katsoa referensseistä toteuttamiemme töiden lopputuloksia.

Pyydä tarjous

Ole maalin verran edellä – pidä taloyhtiön maalipinnat kunnossa

Suojaa taloyhtiönne pinnat vuosikymmeniksi eteenpäin Aldekon avulla. Taloyhtiötoteutuksissa vastaamme varsinaisten maalaustöiden lisäksi niin asukkaiden tiedottamisesta, turvallisista työmaajärjestelyistä kuin loppusiivouksesta.

Haluamme pitää suomalaiset kodit pitkäikäisinä ammattimaisen maalaustyön avulla. Hyvin suojatun talon lisäksi tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Varmistamme asiakkaiden olevan aina tyytyväisiä palveluumme: siksi toteutamme aina laadunvarmistuksen projektin alussa sekä käymme vielä lopputuloksen kanssasi läpi ennen valmiin työn luovutusta.

Lupaamme hoitaa kaikki taloyhtiön maalaustyöt samalla innolla ja tarkkuudella kuin maalaisimme omaa kotiamme. Täysin kotimainen miehistömme maalaa taloyhtiönne tasaisen tarkalla laadulla. Tekijämme ovat vuosien kokemuksella varustettuja huippuluokan osaajia. Ammattilaisen työn jälki näkyy ja kestää vuosikymmeniä.

Varmista taloyhtiönne arvo yhdessä kanssamme. Tartu toimeen ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

Miksi Aldeko?

Kotimainen maalausyritys

Kotimainen maalausyritys

Olemme luotettava maalausalan yritys, jonka koko henkilöstö myyjästä maalariin on kotimaista.

Avaimet käteen palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Suojaamme kotisi säätä ja ympäristöä vastaan ammattimaisella katon tai ulkoverhouksen maalauksella.

Kokeneet maalarit

Kokeneet maalarit

Koulutetuilla ammattilaisillamme on vuosien kokemus maalaustöistä.

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä palveluumme ja työmme jälkeen.

Palauttaa ominaisuudet

Paikallista takuutyötä

Annamme tekemällemme maalaustyölle aina vähintään kolmen vuoden takuun.

Laskutus

Laskutus vasta luovutuksen jälkeen

Laskutamme tekemämme työn vasta, kun se on yhdessä tarkastettu ja luovutettu.

Asiakas

”Aldekon työn jälki oli kaikin puolin todella siistiä. Olemme tyytyväisiä 1950-luvulla rakennetun kaksikerroksisen omakotitalomme ulkomaalaukseen ja Aldekon rakentamiin ulkoterassiportaisiin. Lisäksi he siivosivat jälkensä niin hyvin, ettei tontille jäänyt mitään merkkiä maalaamisesta ja nikkaroinnista. Yhteistyö oli helppoa, sillä kaikki oli hyvin detaljoitua ja aikataulut pitivät.”

– Annika Hedström

Asiakas

"Vaivatonta ja joustavaa palvelua. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Voin suositella!"

- Jarkko Viiri

Asiakas

"Palvelu oli aivan mieletöntä! Kaverit oli nuoria, taitavia ja puheliaita. Tekivät todella hyvää työtä. Hoitivat maalauksen ja työt sekä siivosivat jälkensä. Saimme vielä loistavat keskustelut Vantaa-Espoo -akselilta. He tekivät aiheesta jopa Spotify-soittolistan, jota soittivat työnsä lomassa. Voin suositella!"

- Hannele Siiskonen

Asiakas

"Aldekon asiakaspalvelu oli erinomaisen hyvää! Työntekijöiden moraali oli kunnossa, ja työn jälki näyttää yhä erittäin hyvältä. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen."

- Juha Halme

Asiakas

"Aldeko on sanojensa takana ja he tekivät mitä lupasivat. Suojaus ja työn jälki oli erittäin hyvää – Olemme tyytyväisiä."
Katso video

- Esa Flinkman

Asiakas

”60-luvulla rakennettu rivitaloyhtiömme sai uudet maalipinnat Aldekon toimesta. Kohteemme oli melko haastava maalattava, mutta Aldeko suoriutui urakasta kunnialla. Budjetti ja aikataulu pitivät kutinsa. Voin suositella.”

- As Oy Seiten, isännöinnistä vastaava

Asiakas

"Aldeko teki mitä lupasi. Olimme kaikin puolin tyytyväisiä talomme ulkomaalaukseen. Maalaripojat olivat kohteliaita ja hoitivat työnsä ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voin vilpittömästi suositella kyseistä yritystä eteenpäin!"

- Terhi Gulin

Asiakas

”Kuuden paritalon taloyhtiömme tiilikatot puhdistettiin, käsiteltiin sammaleenpoistoaineella ja maalattiin kahteen kertaan. Ihmettelimme, kun 34 vuotta vanhoista katoista tuli kuin uusia. Lisäksi Aldeko asensi lumiesteet ja uusi ajan haalistamat otsapellit. Kaikki toimi erinomaisen hyvin.”

– Tuomas Niittylä Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Viininrinne, Espoo