Taloyhtiöt maalilla kuntoon

Aldekolta rivitalojen, paritalojen ja muiden taloyhtiöiden julkisivumaalaukset ja kattojen pinnoitukset Uudenmaan alueella

Onko taloyhtiöönne tehty säännöllisiä huoltomaalauksia? Talon katto ja ulkoverhous ovat hyvä huoltomaalata tasaisin väliajoin. Maalaus varmistaa kestävyyden säätä ja muuta ympäristön rasitusta vastaan.

Aldeko tarjoaa taloyhtiöille kuten rivitaloille ja paritaloille huoltomaalaukset eli julkisivumaalaukset ja kattojen pinnoitukset tai maalaukset Uudenmaan alueella, kuten Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Huoltomaalauksella vältätte kalliin katto- tai julkisivuremontin!

Kuka vastaa taloyhtiön julkisivun ylläpidosta?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuutena on huolehtia taloyhtiön kunnossapidosta ja arvon säilyttämisestä.

Käytännössä taloyhtiön kunnossapidosta huolehtii useimmiten isännöitsijä. Huoltomaalauksen kaltaisista hankkeista kuitenkin päätetään yleensä taloyhtiön hallituksessa.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jossa ammattilaisemme käy taloyhtiönne julkisivun ja katon tilan läpi ja pystyy tämän avulla tekemään juuri teille sopivan tarjouksen. Saat kartoituskäynnin perusteella tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä. Jos hyväksyt tarjouksen käärimme hihat ja aloitamme työt sovittuna ajankohtana!

taloyhtiön kattomaalaus

Milloin julkisivumaalaus on ajankohtaista?

 • Viimeistään silloin kun edellisestä julkisivumaalauksesta on kulunut 10-15 vuotta
 • Jos julkisivun maalipinta on kulunut tai lohkeillut.
 • Mikäli julkisivun pinnalla on homepilkkuja tai muuta kasvustoa.
 • Jos julkisivu on päässyt halkeilemaan.
 • Jos julkisivun väritys on haalistunut.

Lue myös muilta sivuiltamme milloin peltikaton maalaus on ajankohtainen tai milloin tarvitaan tiilikaton pinnoitusta

Miksi taloyhtiön maalipinnoista kannattaa pitää huolta?

Huoltomaalauksella päästään eroon säävaurioiden vaaroista. Huonossa kunnossa oleva maalipinta altistaa seinärakenteita säävaurioille. Tällöin sadevesi ja ilmankosteus pääsevät aiheuttamaan vahinkoja yllättävänkin nopeasti. 

Huolehtimalla katon sekä julkisivun maalipinnan kunnosta estetään auringonvalon pääsyn seinä- ja kattomateriaalin pintaan. Tuoreen maalin avulla voidaan palauttaa auringon vaurioittamaan pintaan kaikki suojaavat ominaisuudet.

Uusittu maalipinta kestää taas hyvin auringonvaloa ja voimakastakin UV-säteilyä. Elastisuutensa ansiosta uusi maali joustaa pinnan mukana lämmön vaihteluissa.

Ota yhteyttä!

taloyhtiön seinämaalaus

Taloyhtiön arvo nousuun maalaamalla

Talon huoltomaalaus raikastaa julkisivun ilmettä ja suojaa säävaurioilta. Mikä parasta: taloyhtiön arvo nousee merkittävästi! Positiivinen vaikutus talonne arvoon näkyy merkittävästi etenkin osto- ja myyntitilanteissa. 

Talon ulkopintojen kunnolla onkin suuri merkitys esimerkiksi osto- tai myyntitilanteissa. Huonokuntoiset pinnat laskevat huomattavasti talon arvoa. Ränsistynyt ulkonäkö luo negatiivisen mielikuvan koko talosta. Mielikuvat talon ulkonäöstä voivat olla niin voimakkaita, että rumat talot jäävät helposti vaille ostajia. 

Kosmeettiset haitat painavat pitemmän päälle paljon. Ongelmaa ei kannata sivuuttaa, vaikka talonne olisi iältään hyvinkin vanha. 

Laadukas huoltomaalaus voi palauttaa talonne ulkoisen olemuksen miltei uutta vastaavaan kuntoon.

Ole maalin verran edellä ja pidä taloyhtiön julkisivu ja katto kunnossa

Suojaa rivitalonne, paritalonne tai muiden taloyhtiöiden pinnat vuosikymmeniksi eteenpäin Aldekon avulla. 

Haluamme pitää suomalaiset kodit pitkäikäisinä ammattimaisen maalaustyön avulla. Hyvin suojatun talon lisäksi tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Varmistamme asiakkaiden olevan aina tyytyväisiä palveluumme ja työmme jälkeen käymällä lopputuloksen kanssasi läpi ennen valmiin työn luovutusta.

Lupaamme hoitaa kaikki taloyhtiön maalaustyöt samalla innolla ja tarkkuudella kuin maalaisimme omaa kotiamme. Täysin kotimainen miehistömme maalaa taloyhtiönne tasaisen tarkalla laadulla. Hoidamme maalaustyön ripeästi suunnittelusta suojauksiin ja loppusiivouksiin. 

Tekijämme ovat vuosien kokemuksella varustettuja huippuluokan osaajia. Ammattilaisen työn jälki näkyy ja kestää vuosikymmeniä. 

Varmista taloyhtiönne arvo yhdessä kanssamme. Tartu toimeen ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

Valitsemalla ammattilaisen saat viimeisteltyä jälkeä

Yleensä pienet maalausurakat on mahdollista suorittaa myös itse, mutta kun kyseessä on koko taloyhtiön julkisivun tai katon maalaus, niin tällöin on syytä pyytää paikalle ammattilainen.

Suuri urakka vaatii luonnollisesti urakkaan sopivat välineet ja telineet. Ammattilainen osaa arvioida tarvittavat toimenpiteet ja hoitaa pohjatyöt viimeisen päälle kuntoon. Pohjatöillä onkin suuri merkitys maalin kestävyyteen. Tuomme paikalle kaikki tarvittavat telineet, välineet ja maalit sekä hoidamme maalauksen sekä pohjatyöt viimeisen päälle kuntoon. Lopuksi siivoamme jälkemme viimeistä piirtoa myöten.

Ei tarvetta työläälle talkoiden järjestämiselle tai tarvikkeiden hankinnalle vaan jokainen asukas voi keskittyä enemmän heitä kiinnostaviin asioihin ammattilaisten hoitaessa maalausurakan. 

Ammattilainen osaa myös tarkistaa mahdolliset kuluneet puuosat, kourut tai muut huoltamista vailla olevat kohteet sekä pysyy aikataulussa. Sovitusta aikataulusta pidetään kiinni ja työ tulee varmasti hoidettua valmiiksi asti. Voit katsoa referensseistä menneiden työmme lopputuloksia. 

Ota yhteyttä!

Isännöitsijä, hallituksen jäsen, taloyhtiöläinen:

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme sinua viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Miksi Aldeko?

  Kotimainen maalausyritys

  Kotimainen maalausyritys

  Olemme luotettava maalausalan yritys, jonka koko henkilöstö myyjästä maalariin on kotimaista.

  Avaimet käteen palvelu

  Avaimet käteen -palvelu

  Suojaamme kotisi säätä ja ympäristöä vastaan ammattimaisella katon tai ulkoverhouksen maalauksella.

  Kokeneet maalarit

  Kokeneet maalarit

  Koulutetuilla ammattilaisillamme on vuosien kokemus maalaustöistä.

  Tyytyväiset asiakkaat

  Tyytyväiset asiakkaat

  Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä palveluumme ja työmme jälkeen.

  Laskutus

  Laskutus vasta luovutuksen jälkeen

  Laskutamme tekemämme työn vasta, kun se on yhdessä tarkastettu ja luovutettu.

  Asiakas

  "Aldeko on sanojensa takana ja he tekivät mitä lupasivat. Suojaus ja työn jälki oli erittäin hyvää – Olemme tyytyväisiä."
  Katso video

  - Esa Flinkman

  Asiakas

  "Vaivatonta ja joustavaa palvelua. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Voin suositella!"

  - Jarkko Viiri

  Asiakas

  "Palvelu oli aivan mieletöntä! Kaverit oli nuoria, taitavia ja puheliaita. Tekivät todella hyvää työtä. Hoitivat maalauksen ja työt sekä siivosivat jälkensä. Saimme vielä loistavat keskustelut Vantaa-Espoo -akselilta. He tekivät aiheesta jopa Spotify-soittolistan, jota soittivat työnsä lomassa. Voin suositella!"

  - Hannele Siiskonen

  Asiakas

  "Aldekon asiakaspalvelu oli erinomaisen hyvää! Työntekijöiden moraali oli kunnossa, ja työn jälki näyttää yhä erittäin hyvältä. Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen."

  - Juha Halme

  Asiakas

  ”60-luvulla rakennettu rivitaloyhtiömme sai uudet maalipinnat Aldekon toimesta. Kohteemme oli melko haastava maalattava, mutta Aldeko suoriutui urakasta kunnialla. Budjetti ja aikataulu pitivät kutinsa. Voin suositella.”

  - As Oy Seiten, isännöinnistä vastaava

  Asiakas

  "Aldeko teki mitä lupasi. Olimme kaikin puolin tyytyväisiä talomme ulkomaalaukseen. Maalaripojat olivat kohteliaita ja hoitivat työnsä ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voin vilpittömästi suositella kyseistä yritystä eteenpäin!"

  - Terhi Gulin

  Asiakas

  ”Aldekon työn jälki oli kaikin puolin todella siistiä. Olemme tyytyväisiä 1950-luvulla rakennetun kaksikerroksisen omakotitalomme ulkomaalaukseen ja Aldekon rakentamiin ulkoterassiportaisiin. Lisäksi he siivosivat jälkensä niin hyvin, ettei tontille jäänyt mitään merkkiä maalaamisesta ja nikkaroinnista. Yhteistyö oli helppoa, sillä kaikki oli hyvin detaljoitua ja aikataulut pitivät.”

  – Annika Hedström

  Asiakas

  ”Kuuden paritalon taloyhtiömme tiilikatot puhdistettiin, käsiteltiin sammaleenpoistoaineella ja maalattiin kahteen kertaan. Ihmettelimme, kun 34 vuotta vanhoista katoista tuli kuin uusia. Lisäksi Aldeko asensi lumiesteet ja uusi ajan haalistamat otsapellit. Kaikki toimi erinomaisen hyvin.”

  – Tuomas Niittylä Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Viininrinne, Espoo