fbpx

Talon maalaus Helsinki

Uusi tai vanha talo – sadevesi, ilmankosteus ja uv-säteily vaikuttavat kaikki talon maalipintaan. Talon maalipinnan tarkoituksena on suojata taloa ulkoisilta rasituksilta, kuten lialta, mikrobikasvustolta ja kosteudelta. Siksi maalipinnan kuntoon on syytä reagoida ajoissa. Tavallisimmin talon maalaus on hyvä suorittaa noin 10–15 vuoden välein tai aikaisemminkin mikäli maalipinta on kulunut tai maalaus lohkeilee.

Kun etsit ammattilaista, joka suorittaa talon maalauksen Helsingissä, valitse Aldeko Oy. Tarkistamme ensin ulkoverhouksen kunnon tekemällä ilmaisen kartoituskäynnin ja tarjoamme juuri talosi tarpeisiin sopivimman vaihtoehdon.

Ota yhteyttä jo tänään – me huolehdimme talosi maalipinnat kuntoon luotettavasti ja ammattitaidolla.

Ajoissa tehty talon maalaus säästää pitkän pennin

Kun talon maalipinta alkaa hilseilemään tai halkeilemaan, ei rapistumista kannata jäädä katselemaan pidemmäksi aikaa, vaan ottaa yhteyttä ammattilaisiin. Mitä aikaisemmin talon maalipinnan rapistumiseen reagoidaan, sitä helpompi ja edullisempi maalausurakka kokonaisuudessaan on.

Hilseilevä maalipinta on paitsi esteettisesti ikävän näköinen, on se myös talon ulkoverhouksille haitallinen. Ajoissa toteutettu talon maalaus estää ilmankosteuden ja sadeveden aiheuttamat kosteusvauriot talon ulkoverhouksiin ja on näin ollen myös kukkarolle armollinen.

Jätä talon maalaus ammattilaiselle

Talon maalaus voi vaikuttaa helpolta projektilta, mutta kestävän maalipinnan aikaansaamiseksi on suositeltavaa jättää talon maalaus ammattilaisen hoidettavaksi. Ammattilaisilla on käytössään aina asianmukaiset varusteet sekä laadukkaat materiaalit, aina teloista ja pensseleistä maaleihin. Oikein valittu, laadukas maali näyttää kauniilta, pysyy seinissä pitkään ja samalla suojaa myös talon rakenteita.

Me Aldekolla panostamme osaamisen lisäksi myös laadukkaisiin välineisiin ja maaleihin. Lisäksi teemme aina tarvittavat pohjatyöt huolella ja perusteellisesti, luoden näin uudelle maalille pitävän ja kaikin puolin kestävän pohjan. Toteutamme taloyhtiöiden, omakotitalojen ja muiden talojen maalaukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla aina sovittuja aikatauluja noudattaen.

Pyydä tarjous

Tilaa ilmainen arviointikäynti Helsingin seudulle

Aldeko varusteet

Älä katsele talon maalipinnan rapistumista vierestä, vaan pyydä meidät arvioimaan maalipintojen kunto. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen ja huolehdimme talon maalauksen Helsingissä ja lähiseuduilla asiantuntevasti ja aikatauluja noudattaen.

Tilaa ilmainen arviokäynti