fbpx

Talon maalaus Vantaa

Harmittaako haalistunut maalipinta talossasi? Haalistunut tai lohkeileva maalipinta on aina merkki siitä, ettei maalipinta voi enää hyvin ja talon maalaus on ajankohtainen. Hyväkuntoinen maalipinta suojaa talon ulkoverhousta ulkoisilta rasitteilta, kuten auringon uv-säteilyltä, sateilta ja lialta.

Oli kyseessä uusi tai vanha talo, Aldeko hoitaa talon maalauksen Vantaalla aina luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutustumme aina etukäteen kohteeseen ja tarjoamme tarpeitanne parhaiten vastaavan toteutuksen, oli kyseessä sitten yksityisasiakas tai taloyhtiö. Ota yhteyttä tai varaa ilmainen kartoituskäynti!

Uusi maalipinta nostaa talon arvoa

Hilseilevä maalipinta harvoin puhuttelee talon ostajaa. Hyväkuntoinen maalipinta on paitsi kaunis, se myös kertoo siitä, että talosta on pidetty huolta. Ammattilaisen toteuttama talon maalaus kohentaa talon ulkonäköä helposti ja nopeasti, ja nostaa samalla myös talon arvoa.

Suositeltavaa on, että talon maalaus tehdään noin 10–15 vuoden välein. Tätä pidempi väli ennättää kuluttaa maalipintaa niin, että kosteus voi päästä talon rakenteisiin asti. Me Aldecolla pidämme huolen siitä, että työ on huolellisesti toteutettu aina pohjatöistä viimeiseen pensselinvetoon asti. Tekemämme huolellinen työnjälki takaa sen, että uusi maalipinta kestää aikaa, on kaunis ja antaa juuri oikeanlaisen suojan talon ulkoverhoukselle.

Millainen talon maalaus sinulle?

Kun maalipinta hilseilee, halkeilee tai on hyvin haalistunut, on talon maalauksen aika. Mikäli et kuitenkaan ole varma maalauksen tarpeesta tai työn laajuudesta, varaa ilmainen kartoituskäynti. Kartoituskäynnillä käymme läpi maalattavan pinnan kunnon ja suunnittelemme toteutuksen aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Emme tee turhia tai ylimääräisiä töitä, vaan toteutamme talon maalauksen sovitusti, aina kiinteällä hinnalla.

Kartoituskäynti aloitetaan selvittämällä pohjatöiden tarpeellisuus sekä työvaiheet. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat lohkeilevalla maalipinnalle talon maalauksen, sen vähäisemmät ovat vahingot ja sitä edullisemmaksi tulevat mm. pohjatyöt. Kartoituskäynnin avulla suunnittelemme myös maalausaikataulun sekä mietimme sopivimman maalityypin pinnalle. Vain laadukas ja oikein valittu maali tekee maalipinnasta kauniin ja kestävän.

Varaa ilmainen kartoitus

Talon maalaus Vantaalla – Aldeko hoitaa sen ammattitaidolla

Aldeko varusteet

Me Aldekolla toteutamme niin pienten kuin isojenkin talojen maalaukset puolestasi. Huolelliset pohjatyöt ja siisti työnjälki pitää huolen siitä, että talossasi on terveellistä asua ja se näyttää hyvältä. Pyydä rohkeasti tarjous, niin sovitaan ilmainen kartoituskäynti.

Pyydä tarjous