fbpx

Taloyhtiöiden julkisivumaalaus Espoo

Säännöllisesti toteutettu julkisivun huoltomaalaus luo tyylikkään yleisilmeen kiinteistöille ja varmistaa rakennusten julkisivun kestävyyden sään vaihteluiden aiheuttamia rasitteita vastaan. Ajoissa tehty julkisivumaalaus myös siirtää julkisivuremontin ajankohtaa jopa vuosilla eteenpäin.

Aldeko Oy toteuttaa taloyhtiöiden julkisivumaalaukset Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vuosien kerryttämä kokemus tekee meistä erinomaisen kumppanin taloyhtiöille. Oli kyseessä betonipintainen, puuverhoiltu tai rapattu julkisivu, jää jälkeemme laadukas julkisivu.

Julkisivumaalauksen lisäksi teemme taloyhtiöille myös kattojen pinnoitukset ja maalaukset, rappukäytävien maalaukset sekä kiinteistön yleisten tilojen seinä- ja lattiapintojen maalaukset. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella teitä.

Ota yhteyttä

Milloin julkisivumaalaus on ajankohtainen?

Kulunut maalipinta altistaa rakennuksen julkisivun ja rakenteet mm. sadevedelle, auringon paahteelle ja kosteudelle. Rajut sääolosuhteiden vaihtelut voivat aiheuttaa suojaamattomalle julkisivulle vaurioita ja nopeuttaa seuraavan julkisivuremontin ajankohtaa. Ajoissa toteutettu julkisivumaalaus antaa lisävuosia remonttien väliin.

Julkisivumaalaus on ajankohtainen viimeistään silloin, kun julkisivun maali on haalistunut tai lohkeilee, maalipinta on 10-15 vuotta vanha, julkisivu on halkeillut tai julkisivun pinnalla on homekasvustoa.

Julkisivujen suojaaminen maalaamalla on tärkeää, mutta ilman ehjää kattopintaa ei kiinteistön rakenteet ole kokonaan suojassa ulkoisilta rasitteilta. Huolehtimalla julkisivun lisäksi myös kattopintojen kunnosta, saavutetaan erinomainen suoja koko rakennukselle. Oli kyse sitten pelti- tai tiilikatosta, voidaan tuoreen pinnoitteen tai maalin avulla saavuttaa lähes uutta vastaavat ominaisuudet. Näin katon pinta kestää taas hyvin UV-säteilyä, pakkasia sekä rankkasateita. Tutustu tekemiimme kohteisiin.

Pyydä tarjous

Huollettu julkisivu nostaa taloyhtiönne arvoa

Yksi taloyhtiön hallituksen tehtävistä on huolehtia taloyhtiön kunnossapidosta ja arvon säilyttämisestä. Säännöllisesti huollettu julkisivu virkistää taloyhtiön ilmettä ja suojaa kiinteistöä säävaurioilta. Lisäksi se lisää kiinnostusta taloyhtiötänne kohtaa ja nostaa asuntojen arvoa.

Huolletun julkisivun lisäksi myös taloyhtiöiden rappukäytävät sekä yleiset tilat tarvitsevat säännöllistä maalausta. Kun sisä- ja ulkotilojen maalaustyöt suunnitellaan ja tilataan kerralla, saavutetaan usein huomattavia kustannussäästöjä. Me Aldekolla pyrimme suunnittelemaan työt joustavasti siten, että hoidamme ulkomaalaukset kesäkuukausina ja siirrymme sisätiloihin syksyllä tai talvikuukausina.

Tilaa ammattilainen, kun haluat pitkäikäistä maalipintaa

Kun kyseessä on laajatöinen ja vaativa maalausurakka, kuten taloyhtiön julkisivu, rappukäytävä tai katto, on talkooporukalle parempi keksiä muuta tekemistä ja jättää työ ammattilaisen hoidettavaksi. Vuosien kerryttämä ammattitaito sekä laadukkaat työvälineet ja materiaalit takaavat onnistuneen ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Me aldekolaiset haluamme palvella asiakkaitamme aina vähintäänkin odotusten mukaisesti. Käytämme työssämme ainoastaan laadukkaita ja turvallisia materiaaleja. Lisäksi huolehdimme työmaalla aina asukkaiden tiedottamisesta, asianmukaisista työmaajärjestelyistä, loppusiivouksesta sekä jätteiden kierrätyksestä.

Käymme arvioimassa kohteen ilmaiseksi

Haluatko tietää paljonko julkisivumaalaus maksaa? Teemme julkisivumaalauksen kartoituskäynnit Espoossa lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydä meidät paikan päälle arvioimaan kustannukset – saat käynnin perusteella juuri teille räätälöidyn tarjouksen sekä arvion projektin kestosta.

Tilaa maksuton arviokäynti