fbpx

Taloyhtiöiden julkisivumaalaus Vantaa

Oletko koskaan ajatellut, että huollettu julkisivu vaikuttaa myös asuntojen arvoon?

Rakennusten siisti ulkoasu ja huolitellut sisätilat vetävät puoleensa uusia asukkaita ja nostavat taloyhtiön arvoa. Säännöllisesti tehty julkisivujen huoltomaalaus suojaa talon pintaa sääolosuhteilta ja muilta ulkoisilta rasituksilta, pidentäen julkisivuremonttien väliä.

Aldekolta saat taloyhtiöiden julkisivumaalaukset Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Puuverhoilu, betoni tai rapattu pinta – eri pintojen julkisivumaalaukset onnistuvat meiltä. Lisäksi teemme kattojen pinnoitukset ja maalaukset sekä rappukäytävien sisämaalaukset ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Säännöllisesti huollettu julkisivu ja katto suojaavat talon rakenteita

Siistin julkisivun lisäksi säännöllisen huoltomaalauksen tarkoituksena on suojata talon seinärakenteita sääolosuhteiden rasituksilta. Suomen sääolosuhteissa sateet, lämpötilojen vaihtelut ja auringon UV-säteilyltä koettelevat rakennuksen maalipintaa useita kertoja vuodessa. Mikäli julkisivun maalauksesta ei huolehdita säännöllisesti, alkaa maalipinta vuosien saatossa lohkeilla tai rapistua. Huonokuntoinen maalipinta läpäisee paremmin ilmankosteuden, saattaen aiheuttaa kosteusvaurioita rakenteisiin. Huolehtimalla julkisivun kunnosta säännöllisillä huoltomaalauksilla, vältytään suuremmilta harmeilta ja pidetään kokonaiskustannukset maltillisina.

Katolla on vähintäänkin yhtä tärkeä rooli talon rakenteiden suojaamisessa. Huollettu, ehjä kattopinta on vesitiivis ja näyttää hyvältä. Säännöllinen katon huoltopinnoitus ja –maalaus on hyvä tilata julkisivumaalauksen yhteydessä, näin rakennus on kokonaisuudessaan huolletun ja arvokkaan näköinen.

Julkisivumaalaus on ajankohtainen, mikäli julkisivun maalipinta hilseilee tai on kulunut, edellisestä julkisivumaalauksesta on kulunut 10-15 vuotta, julkisivu on halkeillut tai sen väri on haalistunut, tai julkisivun pinnalla on homepilkkuja tai muuta kasvustoa.

Pyydä tarjous

Siisti rappukäytävä toivottaa tervetulleeksi

Mikäli rappukäytävien seinissä tai lattioissa on selkeästi yleissiisteyttä heikentäviä naarmuja ja koloja, kannattaa julkisivumaalaustilaukseen yhteyteen yhdistää myös sisätilojen maalaus. Samalta toimittajalta tilattu sisätilojen maalaus voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä taloyhtiön kuluihin.

Toteutamme porrasmaalaukset sekä kiinteistön yleisten tilojen seinä- ja lattiapintojen maalaukset taloyhtiöille vuosien kokemuksella. Tarvittaessa teemme samalla myös maalaustyöt huoneistoihin.

Huolellisesti tehty taloyhtiön julkisivumaalaus kestää aikaa

Kun kyseessä on taloyhtiön julkisivun, rappukäytävän tai katon maalaus, on urakka syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Laadukkailla materiaaleilla ja välineillä sekä vuosien kerryttämällä ammattitaidolla toteutettu julkisivumaalaus kestää aikaa ja siirtää kustannuksiltaan suurempaa julkisivuremonttia jopa vuosilla eteenpäin.

Me Aldekolla käytämme työssämme ainoastaan laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja sekä huolehdimme asianmukaisesti julkisivumaalaukseen liittyvistä järjestelyistä, kuten ympäristön riittävästä suojauksesta, asukkaiden tiedottamisesta, turvallisista työmaajärjestelyistä ja työmaajätteen kierrätyksestä sekä loppusiivouksesta. Toteuttamiimme töihin voit tutustua täällä.

Varaa maksuton kartoituskäynti

Mikäli et ole varma kaipaako kiinteistönne julkisivumaalausta, pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Teemme julkisivumaalauksen kartoituskäynnit Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ammattilaisemme käy läpi taloyhtiönne julkisivun sekä katon kunnon ja tekee teille käynnin perusteella sopivan tarjouksen ja realistisen arvion projektin kestosta.

Tilaa maksuton arviokäynti