fbpx

Maalaa unelmat todeksi – lattiasta alkaen

LATTIAN MAALAUS

Lattian maalaus – Enemmän kuin pelkkä pintaremontti

Lattiat ovat kodin perusta ja kertovat paljon sen tunnelmasta. Olipa kyse vanhan, kuluneen puulattian elvyttämisestä tai uuden betonilattian viimeistelystä, maalattu lattia voi muuttaa kodin ilmeen ja lisätä sen arvoa merkittävästi. Maalaus on yksi tapa tuoda elämää ja persoonallisuutta lattiaan, ja se voi olla myös kustannustehokas ratkaisu verrattuna lattian uusimiseen. Aldekon ammattilaisilla on laaja kokemus lattian maalausprojekteista, joissa yhdistävät tyyli ja kestävyys.

Projektin alkaessa ammattilaisemme arvioivat huolellisesti lattian nykyisen kunnon ja tarpeet. Valitsemme maalin, joka soveltuu sekä lattiamateriaalille että asiakkaan toiveille. Maalivalikoimamme on laaja ja sisältää eri värisävyjä ja viimeistelyjä, jotka sopivat eri tyyleihin ja makuihin.

Lattian maalaus – uusi ilme ja pitkäikäisyys kotiisi

Lattian maalaus ei ole ainoastaan esteettinen valinta. Se tarjoaa useita etuja, jotka tekevät kodistasi mukavamman ja toimivamman:

Kestävyys ja Suoja: Maalattu lattia on suojattu paremmin kosteudelta, naarmuilta ja kolhuilta. Se pidentää lattian ikää ja säästää pitkän aikavälin kustannuksissa.

Helppohoitoisuus: Maalatut lattiat ovat helppoja pitää puhtaina. Ne hylkivät likaa ja pölyä paremmin kuin käsittelemättömät pinnat.

Estetiikka ja Sisustus: Uudella maalipinnalla voit päivittää kotisi ilmeen nykyaikaiseksi tai palauttaa sen alkuperäiseen loistoonsa.

Arvonlisäys: Hyvin hoidettu ja maalattu lattia voi nostaa kiinteistösi arvoa.

Yhdistä muihin palveluihin ja säästä

Lattiamaalaus voidaan myös yhdistää kätevästi muihin palveluihimme, kuten talon maalaukseentiilikaton pinnoitukseen tai katon maalaukseen. Tällöin säästät sekä aikaa että rahaa.

 

Miksi valita Aldeko?

Meillä on talon sisä- ja ulkomaalauksista vuosien kokemus ja ammattitaito, jonka ansiosta voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.  Referenssisvuiltamme näet kädenjälkemme eri maalausprojekteistamme. Lisäksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotta voit toteuttaa maalausunelmasi silloin kun sinulle sopii.

Näin Aldeko toteuttaa lattian maalauksen:

Sisämaalaus

1. Pohjatyöt

Maalarimme saapuu sovittuna aikana kohteeseen. Ammattimainen maalaustyö vaatii huolellisia pohjatöitä. Puhdistamme lattian huolellisesti ja teemme tarvittavat hionnat.

Maalivärin valinta

2. Materiaalit ja maalaus:

Käytämme vain ja ainoastaan laadukkaita maaleja ja pinnoitteita, jotka ovat valittu juuri sinun lattiaasi varten.

Lattian maalaus

3. Maalaus ja loppusiivous:

Maalaamme lattian sovitusti yhteen tai kahteen kertaan, ja etenkin sävyn vaihtuessa riittävän monesti jotta jälki on tasainen ja läpikuultamaton. Hyvin tehty maalipinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää vuosikausia laadukkaana ja siistinä.

Sisämaalaus viimeistely

4. Viimeistely ja huolto:

Huolellisen viimeistelyn jälkeen, maalarimme ohjeistaa miten lattiaa tulisi hoitaa, jotta se pysyy kauniina ja kestävänä useita vuosia.