fbpx

Aldekolta se helpoin ja järkevin

SISÄMAALAUS - HYVINKÄÄ

Tarjoamme korkealaatuisia sisämaalauspalveluita kaikenkokoisille projekteille Hyvinkäällä ja muualla Uudenmaan alueella.

Struktuuri- ja tehosteseinän maalaus

Erikoisemmat maalausratkaisut, kuten struktuuri- tai tehosteseinät luovat tilaan täysin uudenlaista tunnelmaa. Eri valmistajilla on laaja valikoima erilaisia maaleja, joilla voidaan toteuttaa esim. elävyyttä seinäpintoihin. Ideoita voi hakea vaikka Pinterestistä. Toteutamme tarvittaessa myös tällaisia töitä. Ole rohkeasti yhteydessä Aldekon ammattilaisiin.

 

 

 

Toteutamme mm. seuraavanlaisia sisämaalauksia Hyvinkäällä:

 • Seinien maalaus
 • Tehosteseinien maalaus
 • Struktuuriseinien maalaus
 • Lattiamaalaus
 • Sisäkattojen maalaus
 • Paneelikaton maalaus
 • Portaiden maalaus
 • Taloyhtiön porraskäytävän maalaus

Sisämaalaus Hyvinkää hinta?

Ilmaisella kartoituksella voimme antaa sinulle tarjouksen maalausurakasta. Hintaan vaikuttavat mm. maalattavan tilan koko, maalataanko vain sisäseinät vai myös katto tai lattia sekä itse maalit. Annamme sinulle kartoituskäynnin perusteella tarjouksen joka ei sido sinua vielä mihinkään. Mikäli hyväksyt tarjouksen Aldekon ammattilaiset saapuvat paikalle sovittuna aikana ja hoidamme työt ripeästi ja tarkasti, toiveitasi noudattaen. Muista myös kotitalousvähennys, jonka voit hyödyntää kaikissa töissämme!

Meille on tärkeää, että myös sinä olet tyytyväinen lopputulokseen ja siksi hoidamme työmme kuin maalaisimme omia seiniämme. Kaikki työmme lähtevät liikkeelle siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Laskun saat vasta maalausurakan päätyttyä tarkistettuamme työjäljen kanssasi. Olisitko sinä siis seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen!

Miksi valita maalausliike Aldeko?

Ensinnäkin pääset itse nauttimaan sinulle tärkeistä asioista ammattilaistemme hoitaessa itse maalauksen. Toiseksi tuomme maalausvälineet sekä tarvikkeet paikalle, jotta sinun ei tarvitse turhan hankkia välineitä pyörimään nurkkiisi. Hoidamme myös tarvikkeiden ja mahdollisten maalijäämien kierrätyksen oikeaoppisesti urakan jälkeen. Kuuntelemme toiveitasi ja toteutamme työt tämän perusteella.

Älä siis turhaan odota vaan tilaa sisämaalaus jo tänään ja hoidetaan talosi sisäpinnat kerralla kuntoon!

Näin Aldeko toteuttaa sisämaalauksen

Sisämaalaus, kittaus

1. Pohjatyöt

Maalarimme saapuu sovittuna aikana kohteeseen. Ammattimainen maalaustyö vaatii huolellisia pohjatöitä. Kittaamme seinälevyjen kolot ja tasoitamme seinäpinnat.

Aldekon maalarit hoitavat suojaamisen ennen sisämaalausta.

2. Suojaus

Suojaamme maalattavan tilan ja siellä olevat kiinteät kalusteet. Sovimme asiakkaan kanssa  irrotetaanko katto- ja lattialistat ennen maalausta.

Sisämaalaus, pesu

3. Seinäpintojen pesu

Jotta taataan maalautyön onnistuminen on seinäpintojen pesu ennen maalausta tärkeää. Pyyhimme ensin pölyt maalattavilta seinäpinnoilta ja tarvittaessa myös pesemme ne erikseen.

Sisämaalaus

4. Maalaus ja loppusiivous

Maalaamme seinät sovitusti yhteen tai kahteen kertaan, ja etenkin sävyn vaihtuessa riittävän monesti jotta jälki on tasainen ja läpikuultamaton. Hyvin tehty maalipinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää vuosikausia laadukkaana ja siistinä.

Hoida sisämaalauksesi maksu vaivatta OP:n rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitusta 2500 € – 50 000 €
 • Maksa kerralla tai joustavasti erissä
 • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
 • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP- prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.