fbpx

Sisäseinien maalaus: Vinkit, Tekniikat ja Hinnat

25.10.2023


Sisäseinien Maalaus

Sisäseinien maalaus on tehokas tapa päivittää kodin ilme pienellä budjetilla. Seinien maalaus voi tuoda raikkaan tuulahduksen tiloihin ja korostaa kodin kauniita yksityiskohtia. Mutta mistä aloittaa? Mitä tulee ottaa huomioon? Ja kuinka paljon se maksaa? Tässä blogiartikkelissa sukellamme sisäseinien maalauksen maailmaan, jaamme ammattilaisvinkkejä ja kerromme, mitä voit odottaa hintojen suhteen.

Huolellinen suunnittelu on sisäseinien maalauksessa kaiken A ja O

Huolellinen suunnittelu pitää sisällään muun muassa maalauksen tarpeen ja kokonaisuuden arvioinnin, tarkan värivalinnan teon ja maalausprojektin budjetoinnin. Kun maaliväriä lähdetään valitsemaan, on tärkeätä huomioida, että valitset sisäseinälle värin joka sopii kodin tyyliin ja huonekaluihin. Maaliväriä valittaessa tulee myös huomioida maalivärin kiilto: Tuleeko kiillon olla himmeä, puolihimmeä vai kirkas?

Tarkka budjetti selkenee vasta myöhemmässä vaiheessa, mutta alustava budjetti kannattaa jo suunnitella.

Aldekolta onnistuu myös taloyhtiöiden sisämaalaukset.

Pohjatyöt kuntoon: Puhdistus, pintojen suojaus, tasoitus ja seinän pohjamaalaus

Jokainen maalausprojekti alkaa kunnollisella pohjatyöllä. Tämä tarkoittaa useimmiten pintojen suojausta, seinän puhdistusta liasta ja rasvasta, epätasaisuuksien ja reikien paikkaamista sekä tasoitusta ja pohjamaalauksen maalaamista.Sisämaalausvaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa jotta lopputuloksesta saadaan siisti ja tasainen. Esimerkiksi valmiissa maalatussa pinnassa näkyvä sivukiilto on silloin vähäinen.

Sisäseinien maalaustekniikat

On monia tekniikoita, joiden avulla saat uniikin ja persoonallisen ilmeen seinillesi. Rullamaalaus on yleisin tekniikka, mutta voit myös kokeilla siveltimellä maalaamista tai erikoistekniikoita, kuten sienimaalausta tai roiskemaalausta. Keskustelemme mielellämme kanssasi eri vaihtoehdoista, jotta löydämme juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun.

Kuinka paljon sisäseinien maalaus maksaa?

Yksi usein kysytty kysymys on seinien maalauksen hinta. Lopulliseen summaan vaikuttavat monet tekijät, kuten työn laajuus, käytettävien maalien määrä ja laatu, sekä mahdolliset muut samalla tehtävät työt. Rahoituksen avulla voit jakaa kustannukset sopiviin eriin ja toteuttaa unelmiesi maalausprojektin ilman taloudellista stressiä. Rahoituksella voit saada projektiisi lainaa jopa 50 000 €. Pyytämällä meiltä ilmaisen kartoituksen, osaamme antaa tarkan arvion mitä sisäseinien maalauksen todellinen hinta tulisi olemaan.

Aldeko – Luotettava kumppani sisäseinien maalauksessa

Miksi valita meidät maalausprojektiisi?

  1. Kokemus: Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja sisäseinien maalausprojekteja. Katso itse ja tutustu referensseihimme.
  2. Monipuoliset palvelut: Emme tarjoa vain sisäseinien maalausta. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten talon maalaus, tiilikaton pinnoitus ja katon maalaus.
  3. Yhteistyö taloyhtiöiden kanssa: Olemme erikoistuneet tarjoamaan palveluita taloyhtiöille. Tiedämme, kuinka tärkeää on huolehtia asukkaiden viihtyvyydestä ja kiinteistön arvon säilymisestä.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme täällä auttamassa. Tutustu meihin ja pyydä tarjous jo tänään! Suoritamme sisämaalauksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla.

Pyydä tarjous »