fbpx

Sisäseinien maalaus hinta m2 – Mistä hinta koostuu?

30.9.2023


Sisäseinien maalaus hinta m2

Sisäseinien maalaus on yksi yleisimmistä kodin päivityksistä, ja se voi tuoda uuden elämän vanhan tilalle. Seinät, jotka vaativat paljon esivalmisteluja, kuten halkeamien korjaamista, verkotusta tai tasoitusta lisäävät kustannuksia. Esivalmistelu on kuitenkin avain laadukkaaseen lopputulokseen. tilalle. Mutta kun suunnittelet maalausprojektia, yksi ensimmäisistä kysymyksistäsi liittyy todennäköisesti kustannuksiin neliömetriä kohti, eli hinta per m2. Tässä oppaassamme sukellamme sisäseinien maalaamisen neliömetrihintaan ja siihen vaikuttaviin tekijöihin.

Tekijät, jotka vaikuttavat sisäseinien maalauksen m2 hintaan:

1. Maalin laatu ja määrä

On olemassa useita erilaisia maalityyppejä, jotka ovat suunniteltu erityyppisille seinille ja erilaisille viimeistelyille. Korkealaatuiset maalit maksavat enemmän kuin arkisemmat maalit, mutta niiden pigmentti on useimmiten laadukkaampaa ja niiden elinikä pidempää. Maalin määrä vaikuttaa luonnollisesti myös. Mitä isompi tai useampi seinä, sen korkeampi hinta.

2. Seinän kunto

Seinät, jotka vaativat paljon esivalmisteluja, kuten halkeamien korjaamista, verkotusta tai tasoitusta lisäävät kustannuksia. Esivalmistelu on kuitenkin avain laadukkaaseen lopputulokseen.

3. Työn monimutkaisuus

Monimutkaiset maalaustekniikat, erityiset viimeistelyt tai vaikeasti saavutettavat alueet voivat vaikuttaa hintaan. Esimerkiksi korkeiden kattojen maalaus voi vaatia erityistä varustusta.

Vaikka emme voi antaa tarkkaa hintaa täällä, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi ilmaisen kartoituksen ja tarkan hinta-arvion.

Nuorekkaat ja hyväntuuliset maalarimme ovat täällä kotiasi varten.

Sisäseinien maalaamisen pitkän aikavälin hyödyt

Kun pohdit sisäseinien maalauksen m2 hintaa, on tärkeää miettiä myös investoinnin arvoa pitkällä aikavälillä. Oikein valittu maali ja ammattitaitoinen maalaus:

  • Parantavat sisäilman laatua. Maaleja ja pinnoitteita valitessa kannattaa kiinnittää huomiota niiden Voc-pitoisuuksiin sekä emissioihin.
  • Suojaavat seinäpintoja kosteudelta ja vaurioilta.
  • Lisäävät kiinteistön arvoa ja viihtyvyyttä.

Lue lisää sisäseinien maalauksesta, vinkeistä ja tekniikoista ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua saamaan unelmiesi kodin.

Lopullisen päätöksen tekeminen

Valitessasi sisäseinien maalausprojektin, on tärkeää tiedostaa, että et vain maksa maalista ja työvoimasta. Maksat myös ammattitaidosta, laadukkaista materiaaleista ja siitä mielenrauhasta, että työ tehdään oikein yhdellä kertaa.

Kun olet valmis aloittamaan projektisi tai jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Aldekon ammattilaisiin. Suoritamme sisämaalauksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla.

Aldeko – Luotettava kumppani sisäseinien maalauksessa

Miksi valita meidät maalausprojektiisi?

  1. Kokemus: Vuosien varrella olemme toteuttaneet satoja sisäseinien maalausprojekteja. Katso itse ja tutustu referensseihimme.
  2. Monipuoliset palvelut: Emme tarjoa vain sisäseinien maalausta. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten talon maalaustiilikaton pinnoitus ja katon maalaus.
  3. Yhteistyö taloyhtiöiden kanssa: Olemme erikoistuneet tarjoamaan palveluitamme myös taloyhtiöille. Tiedämme, kuinka tärkeää on huolehtia asukkaiden viihtyvyydestä ja kiinteistön arvon säilymisestä.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme täällä auttamassa. Tutustu meihin ja pyydä tarjous jo tänään!

Koska jokainen kohde on erilainen, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin saadaksesi ilmaisen kartoituksen ja tarkan hinta-arvion.

Pyydä tarjous »