fbpx

Aldekon letkeä, mutta ammattimainen ote ihastuttaa

29.3.2021


Maalausliike Uudellamaalla

Vanhan, kauniin talon kunnon ylläpito on monelle sydämen asia. Niin myös Seija Strandille, joka perheensä kanssa asuu viehättävässä puutalossa.

Talon maalipinta oli ajan saatossa jo hieman kärsinyt, ja viime kesänä Strand päätti hoitaa julkisivun maalauksen kuntoon hyvissä ajoin ennen kuin maalipinta ehtisi liian huonoksi. “Haluamme pitää huolen rakkaasta talovanhuksestamme, joka jo pidempään on ollut sukumme omistuksessa”, perustelee Strand päätöstään. Aldekoa oli hänelle suositeltu, joten sinne oli helppo soittaa luottavaisin mielin ja aloittaa keskustelu talon ulkomaalausurakasta.

Projektit sujuvat yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa

“Keskustelu sujui heti hyvin ja syntyi hyvä ensifiilis”, kertoo Strand yhteydenotostaan Aldekoon. Eipä aikaakaan, kun alkukatselmusta jo käytiin ja samassa yhteydessä Strand esitti toiveensa maalaamisen suhteen. Hän oli valinnut maaliksi Teknoksen Nordica Matt, täyshimmeän talomaalin, sävyn T7008, joka on rauhallinen ja kaunis valkoinen. “Loistava tuote ja sävy”, kehuu Strand ja jatkaa “Olemme niin sävyyn kuin sen mattapintaankin todella tyytyväisiä.”

Hän kertoo, että aldekolaiset puolestaan ammattitaitoisesti kertoivat, mitä pitää tehdä, jotta Strandit saavat lopputuloksesta onnistuneen. “Tarjous heiltä meille saatiin nopeasti, tilaus ja työt rivakasti alkuun ja sitten lähdettiin kohti hyvää lopputulosta”, summaa Strand prosessia.

“Projekti sujui todella mukavasti”, kehuu Strand. Hän mainitsee, että yhteisymmärrys tekemisestä säilyi koko ajan, Aldeko pysyi aikataulussa ja kaikki muutkin asiat hoituivat. “En voi muuta kuin kehua kaikkia tekijöitä pomoista maalareihin”, kertoo Strand tyytyväisenä.

Vastuunkanto vakuuttaa

Erityisen tyytyväinen hän on asiakaspalveluun ja työnjälkeen. Vaikka pientä korjauskierrosta tarvittiin, Strand arvostaa, että pienetkin huomiot korjattiin sovitulla aikataululla. Nyt keväällä hän halusi viimeistellä terassin kaiteet, joihin tarvitaan pieni korjausmaalaus. “Aldeko otti korjaustoiveet oikealla asenteella vastaan”, kertoo Strand ja antaa hyvää palautetta vastuun kantamisesta: “Selkeästi yritys, jossa otetaan vastuu ja työt hoidetaan ammattitaitoisesti.”

Kun häneltä kysytään, mikä oli parasta Aldekossa, riittää kehuja luetteloksi saakka: “Ihmiset, persoonat – ihan super! Letkeä ja silti ammattimainen ote. Nöyrä ammattiylpeys tehdä työtä. Yhteistyön helppous ja notkeus. Työnjälki hyvää. Vastuunkantaminen myös näissä tulevissa keväällä tehtävissä pienissä korjausmaalauksissa.”

Strand kertoo suositelleensa Aldekoa ennenkin ja aikoo itsekin jatkaa yhteistyötä, jos vielä tulee tarvetta.

Kertakaikkisen hyvä kumppani.

Kirjoitimme laajamittaisen oppaan mitä kaikkea talon maalaus sisältää.