fbpx

Mikä talon maalauttamisessa maksaa

28.4.2021


Talon maalaus hinta

Talon maalauttamista pidetään toisinaan kalliina ja ihmetellään, mistä maalausurakan hinta oikein muodostuu. Tässä postauksessa avaamme sitä. Ihan ensimmäiseksi kuitenkin muistutamme, että ulkomaalauksessa työstä maksettava osuus voidaan vähentää verotuksessa (kotitalousvähennys). Tämä pienentää maalausurakan kokonaishintaa.

Mutta mikä talon maalauksessa sitten maksaa? 

  1. Varmuus siitä, että järki ja laatu kulkevat käsi kädessä 

Ammattitaitoinen maalari on paras henkilö kartoittamaan talon maalaamisen tarpeellisuus, työnkulku ja urakkaan tarvittavat materiaalit sekä hinta. Mikä mukavinta, talon maalaus hoituu rivakammin kuin itse tehden. Maalari on työssään tehokas, sillä rutiini tuo varmuuden myös olla tekemättä turhaa työtä, johon itse tekevä helposti tietämättään sortuu. Säästyt myös työläiltä maalaustelineiden tai erillisten nostolaitteiden hankkimiselta, sillä ammattilaisilta löytyvät sopivat telineet ja laitteet haastavastikin sijaitsevien pintojen maalaamiseen.

Haluatko, että tulemme maksutta kartoittamaan ulkomaalin tilanteen? Ota yhteyttä!

  1. Varmuus siitä, ettei omaisuus eikä ympäristö suotta sotkeudu

Ulkomaalaus pohjatöineen on usein sotkuista, sillä entinen maali poistetaan mekaanisesti ja uuden maalin levityksessä saattaa roiskua. Vanha maali ropisee silppuna maahan ja muruset jäävät herkästi talon ympärille aiheuttamaan haittaa luonnolle. Asiakkaalle jätetään aina uuden maalipinnan lisäksi siisti ja puhdas ympäristö ja muu omaisuus suojataan asianmukaisesti, jotteivat mahdolliset maaliroiskeet sitä sotke.

  1. Varmuus siitä, että talomaali on oikein valittu

Väärät valinnat tuppaavat käymään kalliiksi. Korkealaatuiseen maalarintyöhön kuuluu huolehtia siitä, että käytettäväksi aiotut maalit ovat oikea valinta juuri sinun taloosi. Valitsemalla sopiva maali varmistutaan paitsi sen hengittävyydestä, pysyvyydestä, myös mm. siitä, että maali ei edesauta homeen kertymistä ulkoverhoukseen.

  1. Varmuus siitä, että lopputulos on moitteeton

Sen lisäksi, että annamme työllemme pitkän takuun, päätämme yhdessä, milloin työ on tehty. Olemme tyytyväisiä vasta, kun asiakkaamme on hyväksynyt jokaisen pensselimme vedon. Vasta kun puutelista on tyhjä, telineemme puretaan.

Jos haluat jättää talonmaalauksen ammattilaisten huoleksi

Jos et halua viettää kesää taloasi maalaten, ota yhteyttä meihin. Maalarimme operoivat koko Uudenmaan alueella, muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Jos taas kaipaat apua katon maalaukseen, teemme senkin mielellämme. Kysy lisää ammattilaisiltamme – se ei maksa mitään!

Kirjoitimme laajamittaisen oppaan mitä kaikkea talon maalaus sisältää.

Mukavia kevätpäiviä aldekolaisilta!