fbpx

Kuinka valita oikea maalausyritys?

18.11.2021


Maalausliike Aldeko

Maalausyrityksiä on moneen junaan ja sen oikean löytäminen voi osoittautua haastavaksi – oli kyseessä sitten talon ulkomaalaus tai sisämaalaus. Osa tarjoaa vain halpaa hintaa, jolloin työnjälki saattaa olla kaukana toivotusta. Myöskään kallis hinta ei välttämättä ole laadun tae. Tässä artikkelissa on tuotu esille keskeisiä asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota kilpailutuksen yhteydessä.

Valitse maalausyritys jolla on vakuuttavat arvostelut ja referenssit

Jos etsit maalausyritystä projektiisi, kannattaa käyttää hetki internetin ihmeellisessä maailmassa pyörähtämiseen. Esimerkiksi Google-arvostelut ovat tärkeä mittari maalausfirman valinnassa. Kun henkilö näkee sen vaivan, että käy jättämässä omalla nimellään hyvän arvostelun Googleen, on kyseessä aidosti tyytyväinen asiakas. 

Myös maalausfirman nettisivut kannattaa skannata läpi. On tärkeää, että sivustolla on esitetty kuvia toteutetuista kohteista tai kirjoitettu auki asiakastarinoita. Referenssitarinat tai muut asiakaspalautteet kirjoitetaan usein asiakkaan nimellä, jolloin niiden todenperäisyyteen voi luottaa. Kohdekuvat, videot ja tarinat kertovat myös siitä, millaisia projekteja yritys on toteuttanut.

Ilmainen kartoituskäynti talon maalaukselle

Kartoituskäynti on lähes kaikissa kohteissa välttämätön, jotta tekijät tietävät, millainen projekti on kyseessä ja asiakas saa tarkemman hinta-arvion. Yksinkertaisista sisämaalauksista voidaan antaa tarjous myös valokuvien perusteella. Jos kyseessä on monimutkaisempi projekti, kuten katon maalaus, kannattaa ehdottomasti valita tekijäksi yritys, joka käy paikan päällä ennen tarjouksen tekemistä.

Kohdekäynti antaa myös tärkeää tietoa yrityksen asiakaspalvelun ja asiantuntijuuden tasosta. Keskustelemalla kartoituskäynnille tulevan henkilön kanssa, asiakas saa aidon kuvan yrityksen henkilöstöstä ja ammattitaidosta.

Ammattitaitoinen ja asiantunteva maalausliike

Ammattilaisen tunnistaa siitä, että se tietää, mitä se tekee ja mitä se ei tee. Jos yritys on keskittynyt muutamiin ydinpalveluihin, on osaaminen yleensä erittäin korkealla tasolla. Jos yritys taas tarjoaa kaikkea maan ja taivaan väliltä, kannattaa tilannetta arvioida kriittisemmin. On myös ehdottoman tärkeää, että yritys kykenee sanomaan: “me emme tarjoa tätä palvelua, mutta tiedämme yrityksen, joka on erikoistunut tähän.” Tämä kertoo siitä, että yritys haluaa asiakkaalle aidosti parasta palvelua. Kirjoitimme laajamittaisen oppaan mitä kaikkea talon maalaus sisältää.

Selkeät ja kattavat sopimukset

Kun oikea kumppani on valittu ja päästään sopimuksen allekirjoitusvaiheeseen, kannattaa vielä kiinnittää huomiota sopimuksen tarkkuuteen ja laajuuteen. Ylimalkaiset sopimukset voivat aiheuttaa asiakkaalle jälkikäteen harmaita hiuksia, sillä niistä ei välttämättä selviä, kuinka toimitaan esimerkiksi yllättävissä tilanteissa.

Me tarjoamme sopimuksen kiinteällä hinnalla ja sopimuksesta käy selvästi ilmi, mitä hinta pitää sisällään. Tämän lisäksi sopimukseen kirjataan, että kaikista tarvittavista lisätöistä sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen ja ne laskutetaan tuntityönä. Asiakas saa aina etukäteen arvion, kuinka monta tuntia ylimääräiseen työhön menee.

Kannattaa kiinnittää huomiota myös laskutusperiaatteeseen. Moni maalausfirma ottaa etumaksun ja  aloittaa työn vasta tämän jälkeen. Me Aldekolla laskutamme koko projektin vasta jälkikäteen. Tämä on asiakkaalle parempi vaihtoehto, sillä näin myös tekijöillä on korkea intressi tehdä laadukasta jälkeä ja saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys.

Ota yhteyttä Aldekon ammattilaisiin!

Etsitkö tekijää ulko- tai sisämaalausprojektille tai kenties katon pinnoitukselle? Me olemme erikoistuneet näihin palveluihin ja pystymmekin käsi sydämellä lupaamaan, että hoidamme nämä työt erinomaisella laadulla. 

Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa kasvotusten ja saat hinta-arvion. Toimimme Uudenmaan alueella kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

PYYDÄ MEIDÄT KARTOITUSKÄYNNILLE